Forum για την πόλη

Παπάγου Χολαργού

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού - Παπάγου: «Ένα ερώτημα στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Νικήτα Κανάκη»

22/05/2019
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2019 09:26


κ. Κανάκη,

Στις 17/04/2019 εσείς και οι τρεις παρατάξεις που σας στηρίζουν, βγάλατε μια ανακοίνωση καταγγέλλοντας τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο για το ότι προσκάλεσαν τη «Χρυσή Αυγή» στη διακομματική συνάντηση για τον τρόπο χρήσης των χώρων την προεκλογική περίοδο.

Θα συμφωνήσουμε ότι κακώς έπραξε η Δημοτική Αρχή. Το Δημοτικό Συμβούλιο μάλιστα αποφάσισε ομόφωνα (απόφαση 89/18.04.2019) τη μη παραχώρηση χώρου προεκλογικής προβολής των υποψηφίων της «Χρυσής Αυγής».

Πόσο ειλικρινής όμως και συνεπής είναι αυτή σας η στάση, όταν συνεργάζεστε με ανθρώπους που δήλωναν ότι στη συλλογικότητά τους έχουν και στελέχη της «Χρυσής Αυγής»;

Αναφερόμαστε στον κ. Χάρη Κουγιουμτζόπουλο και συνεργάτες του, μέλη του Συλλόγου «Εν Δράσει», που εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση το Σεπτέμβριο 2012, ως απάντηση σε δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας «Παρατηρητής».

Η ανακοίνωση ανέφερε επί λέξει :

«Μεταξύ των μελών μας συγκαταλέγονται άτομα από κάθε κομματική αφετηρία και κάθε πολιτική ιδεολογία. Ως εκ τούτου αρκετοί από τους πρωταγωνιστές του συλλόγου μας είναι μέλη και ανώτατα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, της Χρυσής Αυγής, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ».

Αν αναζητήσετε τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου «Εν Δράσει» δεν θα τη βρείτε, την έχουν διαγράψει. Την διέγραψαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 στο Κερατσίνι από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της «Χρυσής Αυγής».

Πλην όμως, “scripta manent”. Η ανακοίνωση που διέγραψαν υπάρχει στα αρχεία του παγκόσμιου ιστού. Παραθέτουμε αυτούσια την εκτύπωση οθόνης.



κ. Κανάκη, αναμένουμε τη δημόσια τοποθέτησή σας.

Η Συντονιστική Επιτροπή
του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου