Forum για την πόλη

Παπάγου Χολαργού

Πανδημίες: Ιστορία και Πρόληψη

16/04/2020
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2020 17:56


Το βίντεο με τίτλο “Πανδημίες: Ιστορία και Πρόληψη” είναι μια διάλεξη του αμερικανού γιατρού Michael Greger, που ηχογράφησε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, όταν ήταν Διευθυντής Δημόσιας Υγείας στο Human Society των ΗΠΑ (HSUS) στην Ουάσιγκτον. Αν και τα στατιστικά στοιχεία δεν είναι επικαιροποιημένα, δημοσίευσε πρόσφατα το βίντεο λόγω της πανδημίας του Covid 19.

Ο Δρ Michael Greger είναι απόφοιτος της Γεωργικής Σχολής του Πανεπιστημίου Cornell και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Tufts των ΗΠΑ. Ειδικεύεται στην κλινική διατροφή και επικεντρώνει το έργο του στις επιπτώσεις της εντατικής γεωργίας και της βιομηχανικής εκτροφής στην ανθρώπινη υγεία.

Στη διάλεξη απαντά στο “Πώς να αντιμετωπίσουμε την αιτία των πανδημιών, αποτρέποντας την εμφάνιση πανδημικών ιών”.  

Οι επιστημονικές πηγές που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το βίντεο παρατίθενται στο ακόλουθο αρχείο : Pandemics - History Prevention References.pdf

Οι υπότιτλοι γι’ αυτό το βίντεο είναι διαθέσιμοι σε διάφορες γλώσσες. Για υπότιτλους στα ελληνικά, κάντε κλικ στον τροχό ρυθμίσεων (Settings) στα εικονίδια στην κάτω δεξιά γωνία του βίντεο, στη συνέχεια κλικ στο "Υπότιτλοι / CC" (Subtitles / CC) και επιλέξτε Ελληνικά (Greek).